Kystvejen 14, 5466 Asperup

Møllers Fiskehus

Fiskehuset går flere generationer tilbage. Det startede med et bundgransfiskeri, som udviklede sig til et stort fiskehus med udekørende fiskebiler. Det gamle fiskehus brændte i 2015 og der var det Eriks bror, Lasse der drev det store fiskehus. Lasse ønskede ikke at genopbygge fiskehuset og Erik valgte derfor at etablere det fiskehus vi kender i dag i det gamle garnhus, ved hans forældres hus på Kystvejen 14.

Hos Møllers Fiskehus ved Båring Vig finder du et lokalt rodfæstet fiskehus, hvor vi går op i gode friske råvarer og god service over for vores kunder.

Vi røger selv al vores fisk, hjemmerøre vores fiskefars, udskære og fileterer den fisk vi køber ind. Du finder du et stort sortiment af friske fisk og lækkerier fra havet.

Der sælges desuden kød og udskæringer af dyr fra vores frilandslandbrug, Troldhøjgaard – bl.a. vores frilandsgrise. Slagtningen foregår desuden på vores eget slagteri.

Stationsvej 22, 5464 Brenderup

Dagli’ Brugsen Brenderup

I Dagli’Brugsen Brenderup sælger vi desuden vores populære kød fra Troldhøjgaard.

Bl.a. hakket grisekød og hakket oksekød fra vores kvæg og frilandsgrise.

Søndergade 45, 5591 Gelsted

Gelsted Slagteren

Gelsted Slagteren er en af Fyns ældste slagterforretninger med rødder tilbage til 1906. Der er mange års håndværk og traditioner bag virksomheden.

I januar 2021 overtog vi forpagtningen af Gelsted Slagteren og derved kan vi indfri vores ønsker om kort transporttid og omsorg for dyrene.

Hver fredag er der åben i slagterforretningen, hvor der er et stort udvalg af udskæringer fra grise og kvæg fra Troldhøjgaard.