Ring og bestil på tlf. 64 48 12 87

Ølbraiseret svineskank med øl

21. nov, 2022

Du skal bruge til 4 personer:


2 svineskanke a ca. 1 kg
salt og peber
2 pastinakker
4 gulerødder
2 store rødbeder
2 store porrer
4 store kartofler
2 kviste timian
1 øl fra Gamborg Bryghus
frisk Persille til pynt

Sådan gør du


Rids sværen i tern med en skarp kniv. Stil kødet i et stort ovnfast fad. Drys med salt og peber. Sæt fadet på nederste ovnrille i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 grader og lad skankene stege ½-1 time. Kom så urterne i.

Skær grøntsager og kartofler i store både eller læg nogle af grøntsagerne ved hele. Læg grøntsagerne omkring kødet sammen med krydderierne (Timian kan bindes sammen, så er de lettere at fjerne igen). Hæld øllet ved.. Steg skankene videre, til kødet let slipper benet – i alt skal de stege 2-2½ timer.

Serveres evt. med en kold øl fra Gamborg Bryghus